Back Back Nieuws

Landgoed ISVW opnieuw genomineerd voor Trainingslocatie van het Jaar

18 juli 2013
De TD&L Awards zullen in januari 2014 uitgereikt worden aan de Trainingslocaties van het Jaar 2013. Landgoed ISVW is opnieuw als trainingslocatie genomineerd en won vorig jarig de titel ‘Beste Trainingslocatie van het jaar 2012 in de categorie kastelen, kerken, land- en herenhuizen’.

Maatschappelijk verantwoord 
Landgoed ISVW bestaat al bijna honderd jaar. Van oorsprong is Landgoed ISVW een filosofisch instituut, met als doel filosofie toegankelijker maken bij een breed publiek. In het begin werd het instituut gefinancierd door particulieren, maar later ook door subsidies. Het conferentiehotel is midden jaren ’80 opgericht om meer inkomsten te kunnen genereren, waardoor wegvallende subsidies opgevangen konden worden. Alle inkomsten van het conferentiehotel gaan rechtstreeks naar het instituut en alle behaalde winst wordt gebruikt ter bevordering van filosofiebeoefening.

Landgoed ISVW heeft 89 hotelkamers en daarnaast 13 conferentiezalen, waar conferenties, congressen en trainingen gegeven worden. Het conferentiehotel is omgeven door zes hectare groen en bevindt zich op de Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor is Landgoed ISVW lokaal gelegen, maar toch midden in het groen.

Criteria TD&L awards
Voor de 7e keer worden de TD&L Awards uitgereikt. De TD&L Awards worden georganiseerd door de redactie van de vakmagazines ‘Training, Development & Locations’ en ‘Meetings, Events en Feestelijk Zakendoen’. De trainingslocaties worden beoordeeld door de hoofdredactie van TD&L, de deelnemende bedrijven en een deskundige jury op het gebied van trainingen en trainingslocaties. Alle genomineerde trainingslocaties zullen beoordeeld worden op ligging, bereikbaarheid, service, inrichting en catering.

Er kan nog tot 31 december 2013 gestemd worden op de genomineerden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!