Back Back Nieuws

Landgoed ISVW genomineerd voor Trainingslocatie van het Jaar

07 november 2012
De TD&L Awards zullen in januari 2013 worden uitgereikt aan de Trainingslocaties van het Jaar 2012. Daarbij kunnen vijf locaties in vijf verschillende categorieën de titel winnen. Landgoed ISVW is als trainingslocatie genomineerd in de categorie 'hotelaccommodaties', samen met andere grote namen als Van der Valk, Radisson Blu en Golden Tulip.

Maatschappelijke taak
Landgoed ISVW bestaat uit 13 conferentiezalen, 89 hotelkamers en de Internationale School voor Wijsbegeerte. Het conferentiehotel bevindt zich op de Utrechtse Heuvelrug in een bosgebied van zes hectare. De vergaderlocatie is van oorsprong een filosofisch instituut, met als doel filosofie toegankelijk te maken en houden voor een breed publiek.

Filosofie
Bij de oprichting bijna honderd jaar geleden werd het instituut gefinancierd door particulieren, later ook door overheidssubsidie. Het conferentiehotel is medio jaren tachtig opgericht om inkomsten te genereren die de wegvallende subsidie zouden kunnen vervangen. De inkomsten van het hotel gaan daarbij rechtstreeks naar het instituut. Alle winst die behaald is, wordt gebruikt om de filosofiebeoefening te bevorderen.

Criteria awards
De TD&L Awards worden georganiseerd door de redactie van de vakmagazines 'Training, Development & Locations' en 'Meetings, Events en Feestelijk Zakendoen'. Het is de 6e editie van de awards. Wie de uiteindelijke winnaars worden, wordt door drie partijen beoordeeld: de hoofdredactie van TD&L, de deelnemende bedrijven en een deskundige jury op het gebied van trainingen. De criteria waarop de verschillende trainingslocaties beoordeeld gaan worden zijn ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!