Landgoed De Olmenhorst en Podium Duycker vieren samen VaderdagLandgoed De Olmenhorst en Podium Duycker vieren samen Vaderdag
Back Back Nieuws

Landgoed De Olmenhorst en Podium Duycker vieren samen Vaderdag

12 juni 2017

Podium Duycker en landgoed De Olmenhorst slaan op zondag 18 juni de handen opnieuw ineen voor een tweede evenement in de boomgaard. De bloesem wordt ingeruild voor de zomerzon en landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek veranderd in het decor voor een festival voor papa’s en familie. Het Boomgaardfestijn duurt van 12:00 tot 18:00 uur en de entree is gratis.

Na een succesvolle eerste editie van het Bloesemfestival staat nu het Boomgaardfestijn voor de deur. Op deze zomer-zondag krijgen alle papa’s wat extra aandacht. Het is dan Vaderdag en dat wordt gevierd met live muziek, een BBQ en activiteiten voor de hele familie.

Programma

Er staat een gevarieerd programma klaar voor alle bezoekers, dat een beetje extra speciaal is voor alle papa’s. Er is onder andere de mogelijkheid om alle papa’s terug de schoolbanken in te sturen met een biercollege van Gulpener. Naast het biercollege kan er ook een bezoek gebracht worden aan Papa’s Bazaar met allerlei producten voor mannen zoals een Boekenmuur van 25 meter. 

Ga naar de website voor de rest van het programma en het reserveren van een BBQ pakket. 

Locatie: Landgoed De Olmenhorst | Open: 12:00 | Tot: 18:00 | Entree: gratis

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!