Landgoed de Holtweijde – rust, ruimte & veel natuurLandgoed de Holtweijde – rust, ruimte & veel natuur
Back Back Locaties

Landgoed de Holtweijde – rust, ruimte & veel natuur

13 oktober 2022

In het buitengebied van het Twentse dorp Lattrop vind je naast alleen maar natuur het prachtige Landgoed de Holtweijde. Een plek waar je niet zomaar terechtkomt. Je kiest heel bewust voor deze locatie. Omdat je rust, ruimte, natuur en luxe wilt ervaren. En omdat je volledig ontzorgd wilt worden. ‘Wij vinden het belangrijk dat jij nergens aan hoeft te denken en je daardoor echt kunt focussen op je vergadering of event’, aldus Kim de Jong – Boerrigter, Commercieel Manager bij Landgoed de Holtweijde.  

De Holtweijde ontzorgt graag. Verrast graag. Overtreft graag verwachtingen. 

Nodigt een breed publiek uit met haar vergadermogelijkheden. De Twentse gastvrijheid en nuchterheid van het team wordt gewaardeerd door gasten, zo horen ze terug.

Kim de Jong: ‘We zien dat veel vergaderarrangementen met overnachting worden geboekt. Vanwege onze afgelegen ligging, maar ook omdat dan de focus nog meer op het vergaderen ligt en op inspiratie halen uit de natuur. Deelnemers blijven ’s avonds ook op het landgoed. Je bent met je gezelschap en daar val je op terug.’ Dit doet dus wat met de teambuilding. Net als de ruimte en de natuur, die leveren ook een bijdrage aan het slagen van de vergadering, teambuilding of een feest. Het restaurant van de Holtweijde mag zeker ook als plus worden benoemd. Het heeft een Bib Gourmand, een vermelding in de Michelin-gids voor het hebben van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Nee is niet snel een antwoord

Bij Landgoed de Holtweijde is nee niet snel een antwoord. Het is er zo groot, het landgoed beslaat 13 hectare. Er kan heel veel. En er wordt veel mogelijk gemaakt. Het rijke netwerk van de Holtweijde ontzorgt de boeker van de locatie volledig. In totaal zijn er 6 zalen van klein tot grote feestzaal. Alle zalen kijken uit op de natuur. Maak vooral gebruik van de natuur en het buitenterrein van het landgoed voor je vergader- of feestprogramma. Wil je in de pauze een bal slaan op de driving range of even tennissen? Het kan. Want het is er. De mogelijkheden voor ontspanning, rust, ontlading, luxe en ruimte kunnen een mooie toegevoegde waarde leveren aan de beleving van je vergadering, programma of feest. Laat het team van de Holtweijde het je vertellen en meedenken.

Rust, natuur en alles geregeld

‘Wij worden blij van iedere gast die weggaat met een goed gevoel en zegt, we komen nog een keer terug’, aldus Kim de Jong. Een goed gevoel staat bij de Holtweijde voor een zorgeloos verblijf. Even nergens aan denken. Alles wordt geregeld. Onvergetelijk. Van gemeente tot commerciële organisatie, klein en groot gezelschap, je bent welkom op Landgoed de Holtweijde. Organiseer er je vergadering, training, workshop, teambuilding, demo, borrel of feest. Een dagdeel, dag of meerdere dagen.

Deze locatie moet je zelf ervaren, zien en voelen!

Tekst: José te Loo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!