Back Back Nieuws

Landelijke uitreiking Green Key certificaten op Landal Landgoed 't Loo

14 februari 2014
'Duurzaam en betrokken ondernemen is voor ons een strategische ambitie. Met Green Key geven we hieraan een praktische invulling,' aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks, en gastheer van zo’n 250 keurmerkhouders, die13 februari bijeenkwamen op Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek voor de landelijke uitreiking. ’t Loo kreeg samen met collegapark Landal De Bloemert dit jaar voor het eerst de onderscheiding overhandigd.

Green Key is het keurmerk voor duurzame accommodaties in gastvrijheidssector. Ieder jaar ontvangen de ondernemers die aan de criteria voldoen het Green Key certificaat. Momenteel telt ons land ruim 600 Green Key gecertificeerde ondernemingen. 'Bij Landal maken we ons sterk voor de natuur, onze gast en de samenleving; duurzaam en betrokken ondernemen noemen we dit. Inmiddels hebben zes van onze parken het Green Key certificaat behaald en de komende jaren streven we naar meer Green Keys,' aldus Heerkens in zijn openingswoord.

Dagprogramma
Het dagprogramma op ’t Loo bestond verder uit een lezing over innovaties op het gebied van duurzaam ondernemen door Fred Kranendijk, voorzitter van De Groene Zaak en voormalig CEO van Desso Tapijten. Lenie ’t Hart van Zeehondencrèche Pieterburen reikte de certificaten uit aan de 125 aanwezige bedrijven. De gehele dag is er een informatiemarkt met innovatieve producten op het gebied van duurzaamheid en werd tijdens workshops aandacht besteed aan duurzaamheidonderwerpen.

Behalve Landal Landgoed ’t Loo en Landal De Bloemert (Midlaren) zijn in 2013  al Landal Aelderholt (Aalden), Landal Waterparc Veluwemeer (Biddinghuizen), Landal Coldenhove (Eerbeek) en Landal het Land van Bartje (Ees) onderscheiden met een Green Key.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!