Landal opent luxe GreenPark op TerschellingLandal opent luxe GreenPark op Terschelling
Back Back Locaties

Landal opent luxe GreenPark op Terschelling

02 september 2021

Landal Kaap West is de nieuwste uitbreiding van Landal GreenParks op het populaire Waddeneiland Terschelling. Aan de rand van het gezellige havenplaatsje West-Terschelling worden 19 luxe recreatieappartementen met zicht op de Waddenzee gerealiseerd. Vanaf deze week kunnen gasten van Landal GreenParks een verblijf boeken voor aankomsten vanaf 31 januari 2022.

De 19 luxe appartementen van Landal Kaap West variëren in woonoppervlak van 55 tot 110 vierkante meter en beschikken over een grote buitenruimte met een fantastisch uitzicht op de Waddenzee en de omliggende duinen. De luxe appartementen – de meeste voorzien van een eigen sauna – beschikken over één, twee of drie slaapkamers én een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Bijna alleen maar natuur

Op loopafstand van Landal Kaap West liggen vele gezellige terrasjes, cafés en restaurants met prachtig uitzicht over de haven; de enige natuurlijke baai van Nederland. Fietsend door de bossen ben je vanuit Landal Kaap West zo op het kilometerslange en brede strand of bij een van de vele karakteristieke dorpjes. Het eiland bestaat voor 80% uit natuurgebied; duinen, strand, bos met gevarieerde begroeiing, polderlandschap, kwelders, wad en plekjes waar je nog ‘alleen’ kunt zijn.

Zakelijke mogelijkheden

Landal Kaap West is één van de Landal bestemmingen waar je met je bedrijf lekker van de natuur, rust en ruimte kunt genieten in combinatie met bijvoorbeeld teambuildingactiviteiten. In dit geval op de stranden of in de bossen van Terschelling met locale organisatieburo’s. Voor meer informatie kijk op: Teambuilding | Landal Business Line.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!