Back Back Nieuws

Landal Miggelenberg bouwt 51 nieuwe, duurzame recreatiewoningen

28 februari 2015
Landal Miggelenberg in Hoenderloo krijgt er 51 gloednieuwe en duurzaam gebouwde 8-, 10- en 12-persoons recreatiewoningen bij. Daarmee speelt Landal GreenParks in op de vraag naar zowel luxere als ruimere recreatiewoningen voor grotere families en groepen op de Veluwe. De 51 nieuwe woningen zijn vanaf 27 februari te boeken en zijn vanaf 6 augustus beschikbaar voor gasten.

Kwaliteitsimpuls
‘Een deel van de 266 bungalows op het park is in het afgelopen jaar al vernieuwd en gemoderniseerd. Voor 51 bungalows is gekozen voor volledige nieuwbouw. De bouw van deze bungalows is een belangrijke kwaliteitsimpuls voor het toerisme op de Veluwe. Veel gasten komen jaarlijks terug op het park en zorgen ook voor veel toeristische bestedingen in de regio,’ vertelt commercieel directeur Erik van Essen van Landal GreenParks.

Duurzaam
Het ontwerp van de nieuwe recreatiebungalows in Hoenderloo is geheel in overeenstemming met het bosachtige karakter van het park. De luxe en smaakvol ingerichte woningen liggen op open plekken in het bos. De meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid worden gebruikt bij de bouw van de woningen. Naast de materiaalkeuze, de nieuwste isolatienormen, het gebruik van Hollands Hout en de installatie van de groene knop waarmee de gast centraal de elektra aan- en uitschakelt worden er ook materialen hergebruikt. Onlangs heeft Landal Miggelenberg een Gouden Green Key ontvangen voor haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!