Landal GreenParks wint opnieuw Gouden Zoover AwardsLandal GreenParks wint opnieuw Gouden Zoover Awards
Back Back Nieuws

Landal GreenParks wint opnieuw Gouden Zoover Awards

20 januari 2020

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht zijn de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Drie parken van Landal GreenParks ontvingen een Gouden Zoover Award: Landal De Waufsberg (Limburg) met een 9,5 en Landal Amerongse Berg (Utrecht) met een 9,3 en Landal Miggelenberg (Veluwe) met een 9,2. Dezelfde drie parken ontvingen ook vorig jaar een Gouden Zoover Award. Nog eens vier parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.  

Gemiddeld 9 of hoger

Gedurende het hele jaar 2019 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 215.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij 25.000 accommodatie-verschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Accommodaties die over heel 2019 gemiddeld een 9 of hoger scoorden, ontvingen een Gouden Zoover Award.

Zilveren Zoover Award

De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award. De volgende parken van Landal GreenParks werden bekroond met zilver: Landal Heideheuvel, Landal Het Vennenbos, Landal Waterparc Veluwemeer en Landal De Veluwse Hoevegaerde.

Mooie erkenning

‘We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Voor de onderscheiden parken is het een mooie erkenning van hun inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden’, aldus Lizzy Keizer, director marketing & sales van Landal GreenParks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!