Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRingLandal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing
Back Back Nieuws

Landal GreenParks en Natuurmonumenten winnen gouden SponsorRing

27 november 2019

Landal GreenParks en Natuurmonumenten hebben samen een gouden SponsorRing gewonnen met hun inzending ‘samen creëren we de natuurbeschermers van de toekomst’. Die vestigt de aandacht op het belang van een gezonde biodiversiteit voor de natuur. De onderscheiding werd gisteravond uitgereikt in Amsterdam.

Beste Sponsorcases

De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland en werd voor de twintigste keer uitgereikt. Landal en Natuurmonumenten namen deel in de categorie Maatschappij, waarin ook inzendingen van TUI/CPNB en Bloedbank Sanquin/League of Legend meedongen. Er werden in totaal twintig gouden, zilveren en bronzen SponsorRingen uitgereikt in de categorieën Entertainment & Events, Maatschappij, Kunst & Cultuur, Sport, Gesponsorde, Smart Budget en Lang Lopende Sponsorships.

Wilde Bloemencampagne

Landal GreenParks en Natuurmonumenten vertaalden het maatschappelijk probleem van de biodiversiteit in onder meer een Wilde Bloemencampagne. Die is zowel door volwassen gasten als door kinderen (via het OERRR-programma) op alle Nederlandse parken van Landal GreenParks omarmd.De campagne is louter door inzet van eigen communicatiemiddelen uitgevoerd, zonder media-inkoop voor advertenties of commercials. Daarmee vloeiden alle sponsorbedragen in feite terug naar de natuur.

Natuurbeschermers van de toekomst

Algemeen directeur Dirk Anbeek van Landal GreenParks is bijzonder trots op de gouden SponsorRing: 'Ik feliciteer alle betrokkenen bij beide organisaties met dit resultaat. In deze unieke case versterken maatschappij en commercie elkaar tot een win-win-situatie voor de natuur, zodat ook in de toekomst mensen van de natuur kunnen blijven genieten. Door samen een positieve impact op de natuur te realiseren, creëren we de natuurbeschermers van de toekomst, zowel in de natuurgebieden van Natuurmonumenten, de Landal vakantieparken, als daarbuiten.'

De wil om het verschil te maken

'We zijn trots dat het strategisch partnership tussen Natuurmonumenten & OERRR en Landal is bekroond met de SponsorRing. De basis van deze succesvolle samenwerking zijn onze gedeelde missie en de wil om echt samen het verschil te maken. We willen samen de natuurbeschermers van de toekomst creëren, dus we hopen vooral dat de Nederlandse natuur uiteindelijk de winnaar zal zijn', aldus Marc van den Tweel, algemeen directeur Natuurmonumenten.

35.000 m2 wilde bloemenweides

Alle 56 parken van Landal in Nederland namen deel aan de campagne, er werden ruim 750.000 gasten van Landal bereikt en op de parken werd 35.000 m2 wilde bloemenweides aangelegd. Ook kwamen er wilde bloemenwandelroutes, bloemen ontdekkaarten en tal van nieuwe Fun & Entertainment-activiteiten. Ruim 3.000 medewerkers van Landal omarmden de campagne: vanaf de directie tot aan de werkvloer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!