Back Back Nieuws

Landal GreenParks benoemt Jeroen Mol tot Operationeel Directeur

03 mei 2013
Landal GreenParks heeft Jeroen Mol (43) benoemd tot Operationeel Directeur. Mol krijgt eindverantwoordelijkheid voor de dienstverlening op de 73 parken en vormt samen met Algemeen Directeur Thomas Heerkens en Commercieel Directeur Bas Hoogland het directieteam van Landal GreenParks.

Jeroen Mol was hiervoor werkzaam bij Shurgard als directeur Nederland en België en heeft eerder directie- en managementfuncties vervuld bij onder meer Sodexo Food & Facilities en Accor. In zijn nieuwe functie is Mol verantwoordelijk voor de aansturing van de binnen- en buitenlandse parken en voor de ondersteunende operationele afdelingen.

Groei
‘Landal GreenParks is de afgelopen jaren fors gegroeid, zowel op de bestaande parken als door opening van nieuwe parken. Met de komst van Jeroen Mol is ons directieteam weer op sterkte. Hiermee zijn we in staat verdere groei in kwaliteit en uitbreiding van parken te verwezenlijken. Zeker in de huidige economie is de kracht van kwaliteit onmisbaar in de strijd om de terugkerende gast.’, aldus Algemeen Directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!