Back Back Nieuws

Landal GreenParks benoemt Hans van Avendonk tot Director Marketing Communication

03 mei 2016
Hans van Avendonk (43) wordt Director Marketing Communication van Landal GreenParks. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de diverse merken van Landal en de aansturing van de marketing communicatieteams in de diverse landen. Hans is medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de internationale groeiambities van het bedrijf.

Merkdeskundige
‘Door de komst van Hans hebben we ons team kunnen versterken met een zeer ervaren merkdeskundige. Dit stelt ons in staat onze merken verder uit te breiden in de landen waar we de komende jaren succesvol willen groeien,’ vertelt Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. Landal is momenteel actief in zeven Europese landen.

Hans van Avendonk heeft een stevige achtergrond op marketing en communicatie gebied, zowel aan klant- als bureauzijde. In de eerste jaren van zijn loopbaan heeft Van Avendonk o.a. gewerkt bij de bureaus DDB, Etcetera en Grey. Vanaf juni  2010 was hij in dienst van Nationale Nederlanden als Hoofd Branding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!