Back Back Nieuws

Land Rover gaat offroad tijdens VKV City Racing in Rotterdam

09 augustus 2013
Onder de naam Urban Adventure Tour bezoekt Land Rover deze zomer ongeveer 25 grote steden in Europa. Rotterdam is de tweede stop op het Europese vasteland, waar tijdens VKV City Racing een uitklapbaar testparcours op de Binnenrotte komt, direct naast Station Blaak. Bezoekers kunnen meerijden in een Range Rover Evoque om midden in de havenstad het offroadgevoel te ervaren.

Land Rover neemt ook een demonstratieteam van free runners mee naar Rotterdam. Bekend uit een Amerikaanse commercial van Land Rover, laten deze moderne acrobaten op het parcours de gelijkenis zien tussen free running en de offroad eigenschappen van de Range Rover Evoque.

Zondag 18 augustus
De Range Rover Evoque Urban Adventure Tour is op zondag 18 augustus a.s. te bezoeken van 11.00 tot en met 19.00 uur. De auto’s rijden continu over het parcours om zoveel mogelijk bezoekers het gevoel te laten ervaren. De optredens van het free run team zijn gepland om 11.30, 13.00, 14.30, 16.00 en 17.30 uur. De demonstraties van het Urban Adventure Tour team en van de free runners zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van VKV City Racing.

Offroad meerijden in de binnenstad
‘Wij mogen trots zijn dat Land Rover ervoor gekozen heeft om met deze unieke attractie naar Rotterdam te komen. Onze bezoekers mogen offroad meerijden in de binnenstad. Hoe bijzonder is dat? Ik heb begrepen dat één van de rijders zelfs een voormalig Formule 1-coureur is’, aldus organisator Robert Heilbron.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!