Lancering unieke foodconcepten op R.evolution of eventsLancering unieke foodconcepten op R.evolution of events
Back Back Nieuws

Lancering unieke foodconcepten op R.evolution of events

18 maart 2019

De officiële lancering van het programma 'Vitaliteit op congressen' heeft op 14 maart plaatsgevonden tijdens R.evolution of events in World Forum The Hague. De speciale vitale menu's zijn samengesteld door drs. Richard de Leth, Maître Frederic en World Forum The Hague.

Samen met drs. Richard de Leth, oprichter van OERsterk, is World Forum op ontdekkingsreis gegaan om te onderzoeken wat de congresgast nodig heeft om energiek een congres te beleven. De juiste voeding is van essentieel belang om de concentratie en aandacht ook na een maaltijd te behouden. Richard de Leth heeft World Forum geadviseerd en samen met Maître Frederic zijn hier diverse voedingslijnen voor ontwikkeld. Zo stelt het de congresgast in de gelegenheid om een gezonde levensstijl ook voort te zetten tijdens een congres. De kick off van deze nieuwe strategie van meer 'vitalere voeding tijdens congressen' was op 14 maart tijdens R.evolution of events, het nieuwe evenement in de branche waarbij honderden event professionals aanwezig waren. De Leth gaf hier persoonlijk informatie over zijn visie ondersteund door beelden en live cooking.

Bij het nieuwe vitaliteitsconcept is er, naast voeding, ook gekeken naar beweging, ontspanning en mindset. Hiermee faciliteert World Forum de mogelijkheid om ook tijdens een congres deel te nemen aan een run door het park, yogalessen te volgen of deel te nemen aan een wandeling voor of na de lunch. World Forum heeft in samenwerking met Club Mondain hiervoor een activiteitenprogramma opgezet, ook dit maakt deel uit van het nieuwe vitaliteitsconcept. World Forum faciliteert vitaliteit voor zowel haar zakelijke congresgasten als haar eigen medewerkers.

Strategie en inhoud

Wat houdt dit programma in? Het doel is om vitaliteit een centraal en belangrijk onderdeel te maken tijdens congressen. Kirsten Vosmer, Commercieel Manager: 'Healthy food creates happy people. Gezond & bewust eten geeft meer energie gedurende de hele dag. Zowel bij congresgasten als bij onze eigen mensen. Blije en vitale mensen daar gaan wij voor als World Forum The Hague!' Dit concept slaat een nieuwe weg in, die een gezonde leefstijl centraal stelt.

Over drs. Richard de Leth

Na zijn opleiding geneeskunde merkte drs. Richard de Leth dat hij het menselijk contact en de kennis over de preventieve geneeskunde miste. Ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden, maar hoe doe je dat? Hij leerde dat onze genen de huidige leefomgeving niet begrijpen. Hij ontwikkelde OERsterk, een route die aansluit op de individuele gezondheidstoestand én die gezondheid en geluk als vertrek- en eindpunt ziet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!