Back Back Nieuws

Laatste kans voor inschrijven Effect Ivent

05 januari 2012
Effectivents biedt op donderdag 19 januari speciaal voor Event Organizers een uitnodigend workshop- en netwerkprogramma in de Glazen Ruimte in Maarssen. Genoeg van de negatieve economische flow? En zin om je events met nieuwe, positieve energie op te pakken? Blik Vooruit!

 

Laatste trends en ontwikkelingen

Het is inmiddels een traditie: op de derde donderdag van januari vindt het Effect Ivent plaats. Hét personal development event, dat je als Event Organizer niet mag missen. Of je nu heel regelmatig evenementen organiseert of incidenteel, het Effect Ivent biedt een platform voor eenieder die zich binnen de evenementenbranche wil blijven ontplooien, up-to-date wil blijven van de laatste trends en ontwikkelingen en wil sparren met ‘collega’-organisatoren.

 

Thema: Blik Vooruit!

Een interessante dag vol informatie, interactie, inhoud en inspiratie. Informeel ontmoeten en ervaringen uitwisselen tijdens de inlooplunch en de uitgebreide netwerkborrel/diner. In de lijn van het thema ‘Blik Vooruit!’ is een gevarieerd, inspirerend keuzeprogramma opgesteld. De parallelsessies bestaan uit vier verdiepingsworkshop en twee intervisiesessies:

 

1. Blik vooruit! Meetings in times of the Facebook generation

Inspirerende workshop over de toekomst van meetings en events. Welke functie hebben bijeenkomsten voor de nieuwe generatie? Wat zijn veranderingen in interactie tussen deze deelnemers als gevolg van een andere manier van leren en andere interesses in hun ‘working life’. Workshopleider: ‘ROI-professor’ Dr. Elling Hamso, ROI Institute

 

2. Blik op de inhoud

Hoe maak je de inhoud, het programma van de bijeenkomst onvergetelijk? Als organisator breng je mensen samen. De deelnemers komen voor kennis en voor contacten. Hoe kun je de deelnemers verrassen en zorg je ervoor dat je verhaal wordt naverteld? Workshopleider: Joop Vos, Aaaha! The Actor Factory

 

3. Overtuigende blik op jezelf

Het merk ‘ik’. Je persoonlijkheid en de overtuigingskracht van je Personal Brand staan nu in de spotlight! Als eventmanager is het succes van vandaag, geen garantie voor je succes van morgen. Zowel de arbeidsmarkt als organisaties zijn aan sterke verandering onderhevig, wat betekent dat jij als professional anders zult moeten gaan werken. Workshopleider: Jocelyn Rebbens, ReBBels, Branding Ambition!

 

4. Met creatieve blik

Blikverruimende workshop voor iedereen die creatiever wil leren denken. Leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt. Ervaren hoe je creativiteit bij anderen kunt aanboren om tot een nieuw concept te komen. Kansen herkennen en vaste denkpatronen loslaten… Dat is waar de workshop ‘Met Creatieve Blik’ over gaat. Workshopleider: Zillah van Venrooy, training, coaching en consultancy.

 

Nieuw dit jaar zijn de intervisiegroepjes:

 

5. Een blik op de Event Organizer als ondernemer

Uitwisselen van ervaringen en tips tussen zelfstandige Event Organizers. Binnen dit overkoepelende thema kunnen de deelnemers aan deze sessie ieder hun brandende vragen aan collega organisatoren stellen. Hoe pakken andere de dingen aan waar jij tegenaan loopt? Discussieleiders: Marc van Hooft en Tobias Meijll, Mpuls organisatieontwikkeling

 

6. Een blik van verstandshouding

Uitwisselen van ervaringen en tips met betrekking tot je interne rol als Event Organizer. Een event organiseren is één. Maar intern iedereen meekrijgen en overtuigen van je plannen is andere koek. Discussieleiders: Marc van Hooft en Tobias Meijll, Mpuls organisatieontwikkeling.

 

Kosten

De kosten voor deelname aan het Effect Ivent bedragen € 275,- exclusief BTW per persoon, inclusief Superbrainstorm, ROI presentatie, 2 parallelsessies, informele inlooplunch, uitgebreide netwerkborrel/amusediner met versnaperingen uit de keuken van Ramon Beuk. Meer informatie over Effect Ivent of direct aanmelden kan via www.effectivent.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!