Laatste kans: claim jouw ticket voor Elevate Your Event Laatste kans: claim jouw ticket voor Elevate Your Event
Back Back Nieuws

Laatste kans: claim jouw ticket voor Elevate Your Event

22 februari 2024

Al meer dan 350 eventprofessionals nemen op woensdag 20 maart een deep dive in de toekomst van events. Hét inspiratie-event in de Midden Nederland Hallen zit bijna vol, dus claim snel één van de laatste gratis tickets.

Elevate Your Event teleporteert je voor één middag naar 2040. Hoe zien events er dan uit? Doe nieuwe inzichten op en discussieer mee met 12 event-experts over artificial intelligence, nieuwe business modellen, duurzaamheid en immersive live communicatie.

Keynote Marius Smit

Ook on stage tijdens Elevate Your Event: niemand minder dan Marius Smit van social enterprise Plastic Whale! Marius is een circulaire pionier met een missie: land en zee vrijmaken van plastic. Met afval uit de Amsterdamse grachten bouwt hij een drijvende kathedraal. Vanaf 2025 moet het dé plek zijn waar je inspiratie opdoet om de transitie naar een circulaire samenleving te versnellen.

Waves of change

Wat je kan leren van Marius? Dat je niet groot hoeft te zijn om impact te hebben. Zijn verhaal is een boodschap over duidelijke missies, flexibiliteit, doorzettingsvermogen en vernieuwende groene businessmodellen. En over de kunst om te stoppen met praten, en te starten met doen. Marius inspireert je tijdens Elevate Your Event hoe je golven van verandering in gang zet en daarmee bijdraagt aan een betere wereld.

Inspirerende paneldiscussies

Elevate Your Event - powered by Next Venue - vindt plaats op woensdagmiddag 20 maart in de Midden Nederland Hallen. Naast de keynotesessies van Marius Smit staan er drie paneldiscussies op het programma:

● Our road to 2040: Traditionele evenementen zijn de dino’s van onze tijd. Om van waarde te blijven zijn er nieuwe manieren nodig om te inspireren, ervaringen te bieden en connecties te genereren. Maar hoe?

● Hoe duurzaam is onze branche in 2040: De klok voor onze planeet tikt. En ook opdrachtgevers of bezoekers van jouw evenement zijn zich daar steeds bewuster van. Wat gaan we doen om de footprint van events te verlagen?

● AI & Events in 2040: hype of revolutie: Kunstmatige intelligentie staat nog in de kinderschoenen, maar nu al tart het de grenzen van ons verbeeldingsvermogen. Gaat AI de eventbranche revolutionair veranderen of surfen we in 2040 op de golven van de volgende hype?

Panelexperts zijn onder meer Hans Janssen (DenkProducties), Nils Roemen (Experience Experts), Donna Steijn (Obsession) en Luc van Bussel (The Onemeeting Company). Check alle experts hier en claim vandaag nog jouw gratis ticket!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!