Back Back Nieuws

Laatste cruise vertrekt van PTA

25 september 2006





Passenger Terminal Amsterdam (PTA) zwaait vandaag het laatste cruiseschip van dit seizoen uit. De Silver Cloud, die vanochtend vanuit Londen is aangekomen vertrekt om 19.00 uur naar Zeebrugge. In totaal ontving PTA dit jaar 76 cruiseschepen met zo’n 125.000 passagiers. Voor volgend jaar hebben reeds 79 zeecruiseschepen een ligplaats gereserveerd aan de geheel vernieuwde Amsterdamse kade.


Afgelopen dinsdag heeft PTA een tweejarig contract gesloten met Royal Carribean Cruise Lines, een van de meest vooraanstaande rederijen ter wereld, voor 45 aanlopen in Amsterdam.


Met het vertrek van de Silver Cloud wordt direct ook het nieuwe evenementenseizoen ingeluid. Die avond zal Australian Homemade in samenwerking met modeontwerper Erny van Reijmersdal in PTA haar nieuwe chocoladelijn en bijbehorende verpakkingen lanceren. Naast vele (besloten) evenementen, vinden de komende maanden onder meer ‘Convertible’ van ID & T, de Startersdag van de Kamer van Koophandel Amsterdam en de kunstbeurs Realisme07 in PTA plaats.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!