Back Back Nieuws

Laat Julius Solaris je bijpraten over de nieuwste Eventtrends

20 april 2015
Op zoek naar inspiratie en tips en trucs over hoe jouw volgende evenement het allerbeste ooit wordt? Kom dan naar de sessie van Julius Solaris, hoofdredacteur van het grootste internationale blog over evenementen: Eventmanagerblog.com. Hij is auteur van veelgelezen e-books en eigenaar van de allergrootste online event community op Linkedin met meer dan 250.000 event professionals: Event Planning and Management LinkedIn Group.

Programma 
Tijdens EventBizNiz Live! neemt Julius je mee langs alle belangrijke trends voor events voor het aankomende jaar. De Do’s en Don’ts van eventmanagement en de allernieuwste technologieën die niet op jouw aankomende event mogen ontbreken. Hij inspireert en leert je de dingen die je nog niet wist. 

Maar Julius komt niet alleen, onder leiding van presentatrice Lieke van Lexmond ga je mee op reis langs inspirerende cases uit het vak. Daarnaast hebben we live on stage; Gerrit Heijkoop over de rol van social media tijdens events. Bente Bollmann, Marketing Manager van Lowlands, PITCH en Down The Rabbit Hole bij Mojo Concerts, is uitgenodigd voor een interessante casestudy met do's & dont's van festivalorganisatie.

Registreer je vandaag nog voor jouw ticket.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!