Laat je verbazen in dé Culturele Hoofdstad van Europa Laat je verbazen in dé Culturele Hoofdstad van Europa
Back Back Nieuws

Laat je verbazen in dé Culturele Hoofdstad van Europa

23 oktober 2017

Leeuwarden-Friesland is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten de Friezen zien hoe zij het leven vieren. ‘Onze ambities zijn eigenzinnig en grenzeloos. We durven groot en grensoverschrijdend te dromen. Friesland wordt een feestelijk laboratorium waarin we samen zoeken naar nieuwe en creatieve oplossingen voor de vraagstukken van deze tijd. ‘

Wat is er te doen?

In het klein - door vele initiatieven in dorpen en wijken georganiseerd door bewoners zelf- en in het groot - met een programma vol toonaangevende internationale en nationale kunstenaars, evenementen en voorstellingen -.  Er gaat wat bijzonders gebeuren in Friesland in 2018 en dit gaan ze laten zien. Op 21 november verwelkomt Merk Fryslan daarom eventprofessionals in Leeuwarden om hen een beeld te geven van wat Leeuwarden-Friesland 2018 (LF2018) te bieden heeft op het gebied van meetcentives en zakelijke events.

Maak kennis met de verschillende projecten

Tijdens een cultureel dagprogramma in en om de Friese hoofdstad maak je kennis met projecten rondom LF2018, maar ook met zakelijke locaties waar een meeting of evenement georganiseerd kan worden. Projecten waar je mee kennis maakt zijn o.a.: Ontwakend Landschap, Mata Hari, Escher op Reis, De Stormruiter, Oranjewoud Festival en Sense of Place. Neem voor meer informatie een kijkje op de websiteZelf het event bezoeken? Dat kan! Je kan je nu opgeven  voor een bezoek aan Friesland op 21 november. Het programma begint in Leeuwarden om 09.30 uur en duurt tot circa 18.00 uur. Voor eventprofessionals is deze dag kosteloos. Blijven slapen kan natuurlijk ook! Tegen gereduceerd tarief zijn er verschillende mogelijkheden een hotel in Leeuwarden te boeken. 

Aanmelden kan voor het site event kan hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!