Back Back Nieuws

Laat je inspireren tijdens Inspirational Friday

05 december 2011
De laatste Inspirational Friday van dit jaar vindt plaats op vrijdag 9 december. Kom inspiratie opdoen en ervaringen delen met collega-organisatoren in een sfeervol versierd LiveHouse. Het wordt een dag van tegenstellingen; van controle en vrije geest, van ratio en intuïtie.

 

Het proces van managen

Op het programma staat ’s morgens de totstandkoming van je organisatorische en financiële proces. Om volledig ‘in control’ te zijn is het fijn met checklist en draaiboek het proces te managen. Ook financiën kun je goed managen met een consequent doorgevoerd systeem. Aan bod komt ook het inkopen en prijsafspraken met leveranciers.

 

Eigen verhalen

De tijd rond Kerst is ook de tijd van verhalen vertellen. In de namiddag staan de eigen verhalen centraal bij een knapperend houtvuur in de tuin. LiveHouse nodigt iedereen uit bij een glas glühwein je meest markante ervaring of je meest prangende vraag uit het evenementenvak met alle deelnemers te delen. Gespreksleider tijdens de geanimeerde en leerzame dag is inspirator en vakvrouw Nicoline van Straten.

 

Informatie en aanmelden

De dag duurt van 9.00 – 16.00 uur en wordt gehouden in LiveHouse in Leiden. De kosten zijn 150 euro inclusief feestelijke catering en een welverdiende buitenborrel. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus meldt je aan via alive@livehouse.nl en laat je inspireren!

 

Foto: weheartit.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!