La Vie Meeting Center Utrecht nu COVID-19 gecertificeerdLa Vie Meeting Center Utrecht nu COVID-19 gecertificeerd
Back Back Nieuws

La Vie Meeting Center Utrecht nu COVID-19 gecertificeerd

21 juni 2021

Op donderdag 17 juni 2021 heeft La Vie Meeting Center Utrecht het COVID-19 keurmerk van Kiwa in ontvangst mogen nemen. Het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen is er voor organisaties die hun COVID-19-maatregelen willen laten toetsen aan de geldende (inter)nationale eisen en eventueel aanvullende branche- of bedrijfsrichtlijnen.

Meeting Hygienics formule

Meeting Hygienics is de hygiëneformule van La Vie Utrecht, die volledig aansluit op de geldende RIVM-maatregelen en waarmee ze zorgdragen voor een veilige en hygiënische meetingomgeving. Zo zijn de locatie én service ingericht op de anderhalvemeternorm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, worden contactpunten regelmatig gedesinfecteerd en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment. De Meeting Hygienics Manager houdt alles nauwlettend in de gaten, adviseert medewerkers en gasten en doet een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.

Veilig en verantwoord bijeenkomen

Het meetingconcept van La Vie onderscheidt zich met 40 moderne meetingrooms, uitgebreide Meeting Services en een duurzaam Food & Beverage concept. De locatie is GreenKey Goud, Great Place to Work en dus Kiwa-COVID-19 gecertificeerd. En met de hartverwarmende hospitality van het team, is het hun missie om zich volledig in te leven in gasten en klanten om iedereen een echt thuisgevoel te geven. La Vie gelooft immers dat mensen elkaar in deze steeds digitaler wordende samenleving nog steeds écht willen blijven ontmoeten voor persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht of om met elkaar iets te vieren.

Geborgde formule

'We zijn erg trots dat onze Meeting Hygienics formule nu ook extern getoetst en gecertificeerd is, omdat we daarmee nog meer vertrouwen geven aan onze klanten. We laten met dit keurmerk zien dat we een goed gestructureerde en geborgde formule hebben opgesteld, die ervoor zorgt dat gasten zich op onze locatie veilig voelen. Ook nu de maatregelen langzaam weer versoepeld worden, zijn we er van overtuigd dat bewustwording op het gebied van veiligheid en hygiëne zeker zal blijven,' aldus Saviëlle Roemeling, ad-Interim Directeur van La Vie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!