Back Back Nieuws

La Promesse verzorgt feest Adecco Nederland

30 januari 2008
La Promesse-Groep mocht voor de 4e keer het personeelsfeest van Adecco Nederland organiseren. Op zaterdag 26 januari werden de verklede gasten van Adecco in Event Center Aalsmeer ontvangen. Geheel in stijl werden zij met stretched Hummers en limousines tot de rode loper gebracht. Natuurlijk was de roddelpers (in de personen van Edwin Smulders en Dennis van Tellingen) aanwezig om de mooiste kiekjes van de Adecco Moviestars te maken.

Een feestelijk programma heeft de locatie op zijn grondvesten doen schudden. Na de Oscaruitreiking ging vanaf de eerste minuut het dak eraf (dat was ook de opdracht). Diverse DJ’s en bekende artiesten stonden op diverse podia. Interactive gaming, eten, drinken, aan alles was gedacht. En tevens een finale waar de bekendste Amsterdamse club jaloers op zou zijn.

 

Alex Bontenbal, directeur La Promesse-Groep: “Fantastisch om te zien dat de totale groep zich aan de dresscode heeft gehouden. De opdracht was zeer geslaagd. Dit event gaan de medewerkers niet snel vergeten!”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!