La Kei bedankt je thuiswerkersLa Kei bedankt je thuiswerkers
Back Back Nieuws

La Kei bedankt je thuiswerkers

24 december 2021

Door de nieuwe lockdown wordt er weer serieus thuisgewerkt. Misschien een goed moment om je medewerkers eens te bedanken voor hun flexibiliteit.

Werk aan de winkel voor de lakeiengilde van Lakei Producties: de lakeien gaan door het hele land om namens jou bedrijf een diepe buiging te maken voor thuiswerkers en op hun stoep, op 1,5-meter, een aubade te brengen, een lintje op de mouw te spelden, een saluutschot met ons Koninklijk Kanon te geven, een hart onder de riem te steken en ‘en passant’ het kerstpakket te bezorgen of een andere welverdiende traktatie te overhandigen. Alles om het isolement van de thuiswerker te verzachten en op waarde te waarderen. Geen platte grappen maar een welgemeende diepe buiging.

Deze lakeien opereren van nature geheel AVG- en coronaproof. Afankelijk van de afstanden tussen de te bereiken thuiswerkers, kunnen de lakeien ongeveer per eenheid van twee lakeien 8-10 adressen per dag bezoeken. Met meerdere teams kun je ongeveer 40 thuiswerkers per dag een hart onder de riem steken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!