La Butte aux Bois krijgt nieuwe directeur-gastheerLa Butte aux Bois krijgt nieuwe directeur-gastheer
Back Back Nieuws

La Butte aux Bois krijgt nieuwe directeur-gastheer

17 december 2019

Per 1 januari 2020 gaat Yannick Bouts de gasten van Domaine La Butte aux Bois ontvangen in zijn nieuwe functie van directeur – gastheer. Bouts lijkt een logische keuze voor eigenaar Bullens om het vaandel over te nemen van Marc Alofs.

Prestigieus hotelproject

De 40-jarige Limburger (afkomstig uit Hasselt) heeft veel ervaring opgedaan in zijn loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem. Na de opening en het management van een prestigieus hotelproject ´Tafelrond - The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, keert Yannick nu terug naar Limburg. 

Vijfsterren

Het vijfsterren Superior Hotel Domaine La Butte aux Bois wordt zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt. Hij staat te trappelen om de gasten van het gerenommeerde Restaurant La Source en Spa Retreat ‘La Forêt´ persoonlijk te begroeten.

Botanic Antwerp

Marc Alofs draagt na elf jaar de fakkel over. Met enorme toewijding, energie en passie heeft hij velen om zich heen geïnspireerd om het Domaine naar het prachtige niveau te tillen waar het zich nu bevindt. Bullens is hem hier zeer erkentelijk voor. De nieuwe uitdaging voor Alofs situeert zich in Antwerpen. In het historische hart van de stad neemt hij daar de opening en het management van het luxueuze horecaproject Botanic Antwerp op zich.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!