Back Back Nieuws

Kwik Events verzorgt DHL EuroCup

20 mei 2008
Kwik Events organiseerde een bijzondere Olympische openingsceremonie voor de DHL EuroCup 2008. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waar voetballers en cheerleaders van DHL gedurende twee dagen tegen elkaar strijden. Medewerkers vanuit heel Europa komen bij elkaar in CenterParcs “De Vossemeren” voor veel sportiviteit, teambuilding en plezier. Dit jaar vierde DHL EuroCup haar 25ste editie.

 

Ga naar de 11 foto's

Op 9,10 en 11 mei was België dé place to be voor DHL. Meer dan 3.000 mensen waren aanwezig op de velden van SK Lommel en in CenterParcs de Vossemeren. Er werd op zeer hoog niveau gevoetbald, de optredens van de cheerleaders waren verbluffend en uiteraard was er ’s avonds veel gezelligheid in CenterParcs te beleven.

De 25ste editie kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Kwik Events organiseerde een bijzondere Olympische openingsceremonie op de velden, parachutisten tijdens de finale wedstrijd en een bijzondere slot ceremonie. De avonden werden rijkelijk gevuld met spectaculaire acts, zoals een grote openingsshow met lasers, beamboxacts en acrobaten. Maar ook de nodige bandjes zorgde voor veel feestplezier. Het weekend werd knallend afgesloten! Op naar DHL EuroCup 2009!!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!