Back Back Nieuws

Kwaliteit troef op EMIF 2011 en planning EMIF 2012 van start

15 april 2011
EMIF 2011 heeft haar doel bereikt en heeft de lijnen uitgetekend voor een nieuwe toekomst als een belangrijk Europees netwerkplatform binnen de meetingindustrie. Tijdens de voorbije editie van deze vakbeurs, die plaatsvindt in Brussel, vielen bijzonder veel positieve evoluties op. Met 158 exposanten en 2.365 unieke bezoekers over de twee dagen, telde de organisatie zo’n 15 bezoekers per exposant. Onmiddellijk na de beurs gaven veel exposanten te kennen dat ze tevreden waren met de kwaliteit van de bezoekers. En bovendien openen de sterke relaties met de Belgische en Europese associatiemarkten nieuwe perspectieven voor de toekomst.

De volgende edtie van EMIF vindt plaats op 13 en 14 maart 2012, opnieuw in het Brusselse Tour & Taxis Exhibition Centre.

 

Kwaliteit troef
Na de opname van EMIF in het portfolio van de Artexis Group, de benoeming van Cordula Riedel – een meetingspecialist met veel internationale ervaring – tot EMIF Exhibition Director en de versterking van het EMIF team, waren de verwachtingen hoog gespannen.

 

“In elk punt van de voorbereiding hadden we kwaliteit als de belangrijkste zorg naar voor geschoven”, verduidelijkt Cordula Riedel. “Kwaliteit in het aanbod exposanten, inhoudelijk kwalitatieve seminaries, kwalitatieve sprekers en kwalitatieve bezoekers. We zijn hierin geslaagd en hebben daarmee een nieuwe standaard gesteld voor de toekomst,” vertelt de organisatie. 

 

Alle partijen waren het erover eens dat de kwaliteit van de bezoekers hoger was dan in voorgaande jaren. Reacties van beursbezoekers, zowel uit de bedrijfs- als de verenigingswereld, én hosted buyers waren eveneens positief. Velen apprecieerden de uitstekende seminarieprogramma’s, naast het bijzonder gevarieerd exposantenaanbod.

Sterke relaties
Twee bijzonder gewaardeerde programma’s voor associaties, georganiseerd door de European en Belgian Society of Association Executives en open voor het publiek, een hoge opkomst tijdens de coporate seminaries en verschillende netwerkevenementen tijdens de beurs droegen bij tot de optimistische stemming. De sterke band met de associatiemarkt opent nieuwe perspectieven voor het EMIF team om deze en andere relaties in de toekomst te verstevigen en uit te breiden.

EMIF 2012
Met bijzonder veel enthoesiasme, een enorme ambitie en de steun van belangrijke partners uit de industrie en de associatiemarkt, is het EMIF team ondertussen reeds volop in de weer met de voorbereiding van de editie van 2012. Die vindt plaats op 13 & 14 maart in het Tour & Taxis Exhibition Centre in Brussel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!