Back Back Nieuws

Kwalitatieve kennisoverdracht met het online meetingpoint van East Side

19 juni 2015
De komst van social media en live streaming hebben het bereik van (zakelijke) events drastisch veranderd. East Side voegt daar nog een slimme tool aan toe om het bereik na een congres of seminar extra te faciliteren: een online based tool waar de sprekers én hun prestentatieslides op overzichtelijke wijze zijn terug te vinden en die dient als digitaal meetingpoint.

Verhoging kwaliteit
Vanuit de behoefte om zakelijke events toegankelijk te maken voor een zo groot mogelijk publiek is live streamen steeds gebruikelijker. 'We merken echter dat de kwaliteit van kennisoverdracht op deze manier niet altijd optimaal is. De context van de presentatie, het verhaal van de sprekers in combinatie met de presentatieslides, komen niet goed over', aldus het team van East Side.

Het interactieve communicatieplatform is een tool die hier slim op inspringt en voorziet in de behoefte van kwalitatieve kennisoverdracht. Hier kan men de sprekers en de door hen gepresenteerde presentatieslides in hoge resolutie volgen. Presentatie en slides lopen synchroon; bovendien kan men gemakkelijk even ‘terugspoelen’. 

Mogelijkheden
Een korte video, naar aanleiding van een congres van Nutricia Advanced Medical Nutrition, illustreert de mogelijkheden. 

Nutricia Advanced Medical Nutrition ondersteunt een groot aantal wetenschappelijke congressen per jaar. Hier presenteren wereldberoemde wetenschappers aan een select aantal professionals in de gezondheidszorg de nieuwste inzichten op het gebied van medische voeding. De professionele bezoeker kan op het online platform kiezen uit verschillende presentaties binnen een interessegebied en zich abonneren op de nieuwste symposia. Nutricia krijgt hiermee tevens inzicht in de interesse van hun bezoekers. 

Contact
Heb je plannen om een congres te organiseren, of wil je meer weten over mogelijkheden van een interactief communicatieplatform voor je zakelijk evenement, neem dan contact op met Annemiek van de Mast annemiek@eastside.nl of met Marièlle Beek marielle@eastside.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!