Back Back Nieuws

Kurt Ekert nieuwe CEO Carlson Wagonlit Travel

22 april 2016
Kurt Ekert is per direct aangesteld als nieuwe President & CEO voor Carlson Wagonlit Travel (CWT). Hij neemt deze functie over van Douglas Anderson. In deze rol zal Kurt rechtstreeks rapporteren aan de Raad van Bestuur van moederbedrijf Carlson.

Marktleider
Onder Douglas Anderson’s leiding transformeerde CWT zich tot een effectieve 
organisatie en werd wereldwijd marktleider in zakenreizen. Ook werd aanzienlijke vooruitgang geboekt in technologische reisproducten, onder andere door de overname van WorldMate. Douglas verlaat het bedrijf om nieuwe mogelijkheden na te streven.

Kurt Ekert
Kurt Ekert was voorafgaand aan zijn aanstelling Executive Vice President & Chief Commercial Officer bij Travelport. In een tijdsbestek van ruim 5 jaar veranderde hij 
het productaanbod en de productproposities van Travelport in alle belangrijke kanalen. Daarnaast zorgde hij voor een consistente groei, met als hoogtepunt een succesvolle beursgang. Voor zijn laatste functie bij Travelport bekleedde hij gedurende negen jaar diverse leidinggevende functies bij het bedrijf, waaronder die van Chief Operating Officer Europe. Daarvoor was hij zes jaar werkzaam bij Continental Airlines.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!