Back Back Nieuws

Kurhaus introduceert eerste Scheveningse asperges

12 april 2005

Het Kurhaus introduceerde recent de eerste Scheveningse asperges in het bijzijn van enkele prominente Hagenaars. Chef Kok Koos van Noort van het Kurhaus woont in Limburg en is door z’n schoonvader, die in de aspergeteelt zit, geïnspireerd om een Scheveningse asperge variant te ontwikkelen. Alle aanwezigen waren het na de proeverij erover eens dat de enigszins zilte smaak van deze bijzondere asperge variant zich uitstekend laat combineren bij visgerechten. Van Noort hoop de komende jaren de productie van de Scheveningse asperge verder op te voeren zodat ook export tot de mogelijkheden gaat behoren. Informatie: www.kurhaus.nl en (070) 416 2743

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!