Back Back Nieuws

Kunst voor iedere beurs op de ARA Art Fair in Hotel Ara

16 juni 2015
Kunstliefhebbers opgelet. Op 24 en 25 oktober wordt de 12e editie van de ARA Art Fair gehouden in Hotel ARA in Zwijndrecht. Diverse kunstvormen en genres worden tijdens deze kunstbeurs toegankelijk voor een groot publiek. Ook dit jaar presenteert de ARA Art Fair werk van circa honderd kunstenaars. Van schilderijen, aquarellen en tekeningen tot beelden van brons en steen, keramiek en nog veel meer.

De ARA Art Fair biedt kunstenaars en publiek een platform voor ontmoetingen en voor de aan- en verkoop van kunstobjecten. Het evenement vormt een goede gelegenheid voor kunstenaars om zich te profileren en een gezellig dagje uit voor kunstliefhebbers.

Betaalbare kunst
Valk Art organiseert jaarlijks diverse fairs en exposities en biedt hiermee kunstenaars een podium voor een breed en geïnteresseerd publiek. Organisator Ank van der Valk: 'We willen met onze fairs kunstenaars en kunstliefhebbers met elkaar verbinden. Dit alles in een ongedwongen sfeer en een gastvrije ambiance. We presenteren op onze evenementen betaalbare kunst, ook voor de kleinere beurs. De verkoopprijzen op de fair variëren tussen de € 2,- en de € 20.000,-. Kunst voor boven de bank of op kantoor, als geschenk of als aanvulling op de collectie. Iedereen die kunst een warm hart toedraagt of wil kennismaken met de geëxposeerde kunst en de kunstenaars is van harte welkom.'

Toegang
De ARA Art Fair wordt op 24 en 25 oktober 2015 gehouden in Hotel Ara in Zwijndrecht. De toegang bedraagt € 5,- (inclusief consumptie), parkeren is gratis en bij aanmelding via de website ontvangen bezoekers bij binnenkomst een gelukspoppetje. Meer informatie over de ARA Art Fair en andere activiteiten van Valk Art is te vinden op valk-art.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!