Back Back Nieuws

Kumpany verzorgt North Sea Sounds voor Delta lloyd

26 mei 2010
De eerste Delta Lloyd North Sea Sounds, het gratis openluchtconcert in de haven van Scheveningen vond plaats tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta. Dit live concert, dat Delta Lloyd aanbiedt aan iedereen die van zeilen en muziek houdt, was een groot succes met optredens van Alain Clark, Hans Dulfer en Berget Lewis. Merkactivatiebureau Kumpany tekende zowel voor het concept als de gehele productie van het live concert, de activatie rondom het concert en de communicatiecampagne. 

De artiesten traden met hun eigen band op vanaf een enorm ponton in het water. Publiek lag ervoor in bootjes en stond in grote getale op de kade mee te dansen en te zingen. Presentator van de avond was Jeroen Nieuwenhuize, die de avond swingend afsloot achter de draaitafel. Tijdens het evenement werden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de North Sea Regatta door Marcelien de Koning, Olympisch zeilster.

Op het strand nabij het festivalterrein stond een zeilsimulator en grote uitkijktorens waar vanuit je de Offshore Races kon volgen. Een printcampagne op billboards, abri’s, trams en in dagbladen nodigde iedereen uit om te komen en er reed een opvallende movingbillboard met échte livemuziek door Den Haag.





Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!