Back Back Nieuws

Kumpany organiseert NK PimPamPet met Michel en Ronald Mulder

02 maart 2015

Michel en Ronald Mulder presenteren morgen hun eigen limited edition PimPamPet tijdens het eerste Nederlands Kampioenschap van dit oer-Hollandse gezelschapsspel. Dat de populaire schaatstweeling ook grote spelletjesliefhebbers zijn bleek vorig jaar al tijdens de Olympische Spelen, in de spelletjesmarathon ‘Mulder versus Mulder’ van de NOS. Zo fanatiek en snel als de broers op het ijs zijn, doen ze ook mee aan spelletjes. PimPamPet is één van de bekendste gezelschapsspellen voor de hele familie waarbij het net als bij schaatsen om snelheid draait. Bovendien is het één van de persoonlijke favorieten van de Mulders. Daarom dagen zij al hun fans uit om mee te doen aan het ludieke NK PimPamPet, dat ze aanstaande dinsdag in de Kalverstraat in Amsterdam samen met Kumpany organiseren.


Speciale editie

Het schaatsseizoen zit er voor de broers Mulder alweer bijna op. Hierdoor hebben zij de komende maanden wat meer tijd voor ontspanning. In een bijzonder schaatsjaar, met als hoogtepunt de gouden 500m van Michel op de Olympische Spelen in Sotsji, ontwikkelde de schaatstweeling samen met sponsor beslist.nl een eigen editie van hun lievelingsspel PimPamPet.


Michel en Ronald presenteren de limited edition van de spelletjesklassieker op dinsdag 3 maart tijdens het NK PimPamPet in de Kalverstraat in Amsterdam. Iedereen kan meedoen aan dit NK en vooraf inschrijven is niet nodig. De winnaar gaat naar huis met een gesigneerd schaatstenue, een iPad mini en mag zich bovendien Nederlands Kampioen PimPamPet noemen. Michel en Ronald coachen de deelnemers bij het NK en uiteraard is er ook tijd voor een praatje en een foto.


Deze speciale editie van PimPamPet is na het NK op 3 maart aanstaande in beperkte oplage verkrijgbaar via beslist.nl


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!