Back Back Nieuws

Kruiskade wordt Madison Avenue tijdens 'Op z'n Rotterdams'

22 mei 2015
Het nieuwe stadsevenement ‘Op z’n Rotterdams’ vindt vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei plaats door het gehele centrum van Rotterdam. Voor High End Fashion, food & lifestyle ben je op Madison Avenue aan het juiste adres. Op de Upper Kruiskade waant elke bezoeker zich een heel weekend in het indrukwekkende New York. Je kunt modeshows bezoeken en genieten van optredens en een New York brunch compleet met Mimosa’s, óf ontdek de kookkunsten van sterrenchef Mario Ridder.

What's in the New York lifestyle?
Tijdens ‘Op z’n Rotterdams’ zullen food & fashion een grote rol in het straatbeeld van Madison Avenue spelen. Denk hierbij aan Cooking Art door sterrenchef Mario Ridder en een Stadshal pop-up American Diner Street Restaurant bij het Hilton hotel. Maar ook nieuwkomer HUGH pakt uit met een New York Brunch en serveert gerechten als Blueberry Pancakes, Eggs Benedict, zalm en Mimosa’s. Bij juwelier Schaap en Citroen kunnen bezoekers genieten van real American Cupcakes van Marlyn Monroe herself, terwijl Grand Hotel Central ‘fine Hotdogs’ aanbiedt. Little India ontdek je bij The Pepper Trail. Hier zorgt award winning chef Sanjay Bahl voor one bites & signature cocktails in het gebied.

Frontrow Fashionshows and Live entertainment
Naast eten is er natuurlijk ook de nodige fashion en entertainment aanwezig rondom Madison Avenue. Zo zijn er bij OGER, Schaap en Citroen én de Bijenkorf fashion shows te bezichtigen waar de mooiste collecties aan het publiek worden voorgesteld. Nabij Villa Thalia is er een compleet aangeklede live show van o.a. zangeres Raffaëla Paton. Tijdens Op z’n Rotterdams kan er bij COS met 20% korting (met uitzondering van giftcards) op de gehele collectie worden geshopt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!