Kruiden groeien tussen gasten in WoudschotenKruiden groeien tussen gasten in Woudschoten
Back Back Nieuws

Kruiden groeien tussen gasten in Woudschoten

20 september 2019

De natuur van Woudschoten is nóg meer voelbaar in het nieuwe restaurant van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum. Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten en daarom heeft het ontbijt- & lunchrestaurant van Woudschoten een metamorfose ondergaan.

Eerlijk & puur

Het restaurantconcept heeft door gebruik van natuurlijke en duurzame materialen, een eerlijk & puur karakter gekregen.  De verduurzaming is ook onder andere terug te vinden in een lichtplan met ledverlichting, in waste management en veel hergebruik van  hout.

Kruiden groeien tussen gasten

In het nieuwe restaurant wordt de prachtige groene omgeving nóg beter zichtbaar. Door de grote raampartijen voel je een directe verbinding met de natuur. In de aankleding is gebruik gemaakt van veel planten en kruiden. Deze laatste groeien
letterlijk tussen de gasten.

Live cooking

Bij Woudschoten ervaart de gast live cooking waardoor we nog gerichter inspelen op voedsel allergieën en - intoleranties. Door de speelse en flexibele indeling is het restaurant multifunctioneel geworden. Met besloten gedeeltes voor kleinere gezelschappen en sfeervol ingericht voor speciale gelegenheden zoals diners en recepties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!