Back Back Nieuws

Kromhouthal komende jaren het toneel voor Emerce eDay

13 oktober 2015
Tijdens de Emerce eWeek vond op 8 oktober de 11e editie van eDay plaats in de Kromhouthal. Emerce eDay is een conferentie over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing, media en e-business. De bezoekers van zijn over het algemeen managers en decision makers in e-business, media, IT en marketing afdeling. Gijs Vroom, de hoofdredacteur van Emerce, heeft tijdens eDay bekend gemaakt dat het evenement ook de komende jaren in de Kromhouthal zal plaatsvinden. 

Inspirerende sprekers
'Evenals vorig jaar was ook dit jaar de Emerce eDay een groot succes', vertelt de organisatie. 'Het event trok meer dan 2000 bezoekers. Dit dankzij een bomvol programma met inspirerende sprekers als Procter & Gamble, Nest Labs, Google en Audi.' Zij deelden de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld met het publiek en gaven antwoord op de vraag What’s Next? Nils Wollny van Audi voorspelde bijvoorbeeld op dat zelfrijdende auto’s nog niet voor 2030 zullen verschijnen. De gehele dag bestond uit meer dan 100 sessies gehouden door 70 sprekers. 

Faciliteiten
eDay maakte gebruik van 9 zalen waar meerdere sessies gehouden werden. Tevens hebben de 2000 bezoekers probleemloos gebruik kunnen maken van de parkeergelegenheid op- en rondom het terrein en stonden er geen rijen bij de entree. Ook werden tijdens de eDay interviews met sprekers live gestreamd vanuit de Kromhouthal waardoor deze live te volgen waren via de homepage van Emerce.nl

Benieuwd naar een impressie van Emerce eDay? Klik dan hier

Fotocredits: Peter Boer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!