Back Back Nieuws

Krekels introduceert rollup PRO

14 december 2012
‘De rollup PRO tilt uw stand werkelijk naar een hoger niveau. Omwille van zijn strakke design en snelle inzetbaarheid is dit het uitgelezen middel om in te zetten op beurzen, persconferenties en andere promotionele evenementen’, aldus Krekels.

Naadloos
Dankzij zijn afmetingen vormt de Rollup PRO een alternatief voor popup walls. Je kunt de Rollup PRO ook in combinatie gebruiken met ander promotiemateriaal om zo je merk meer kracht bij te zetten. De Rollup PRO is volgens Krekels het beste en meeste prijsbewuste displaysysteem op de markt. Een van de grote voordelen is dat twee of drie grote banner-stands één naadloos muureffect creëren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de magnetische sluitstukken die aan de bovenzijde zijn bevestigd. Na de opstelling kan het systeem een hoogte bereiken tot 220cm.

De roll up is beschikbaar in 2 verschillende maten: 85 en 120cm breedte. Elke individuele banner-stand heeft een oprolbaar ontwerp en wordt geleverd met een draagtas. Verder kun je rekenen op een kwalitatief product van gepolijst chroomaluminium met chroomkleurige endcaps.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!