Back Back Nieuws

Krekels geeft 5 tips voor een geslaagde beursstand

12 januari 2016
Staat je bedrijf binnenkort op een beurs maar weet je niet zo goed waar te starten Krekels weet als geen ander dat er bij de organisatie van een beurs stand veel komt kijken. Daarom helpen ze je graag op weg met enkele budgetvriendelijke oplossingen die je merk laten schitteren.

» 1 Waar sta ik?
Kijk eerst op het grondplan van de eventlocatie welke plaats je stand inneemt. Vaak is de plaatsing cruciaal voor de beslissing van een goede stand. Sta je in een hoek dan is de opstelling van de stand anders dan een centrale opstelling.

» 2 Leg een tapijt
Ook de ondergrond is belangrijk. Vaak hebben beurshallen een kale betonnen vloer. Belangrijk is dus dat je het juiste tapijt of vloerbedekking kiest.

» 3 Zorg voor een tafel en stoelen
Bij de ontvangst van klanten op de stand is het raadzaam voor een statafel of counter te zorgen waar je bijvoorbeeld een laptop en promotie materialen op kan plaatsen. Enkele stoelen of krukken, een drankje en een hapje erbij maakt je beursstand compleet.

» 4 Plaats een folderhouder
Vergeet ook geen folderhouder te plaatsen op de hoek van de beursstand. Zo kunnen voorbijgangers makkelijk een folder of flyer meenemen.

» 5 Denk aan verlichting
Een goede verlichting is zeer belangrijk wil je de beursstand tot zijn recht laten komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!