Back Back Nieuws

Krasnapolsky strikt cocktailgrootheid voor hotelbar The Tailor

27 november 2015
Tess Posthumus, in 2015 uitgeroepen tot Best Female Bartender Worldwide, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die gerealiseerd wordt in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Na de verbintenis van 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma is Posthumus de volgende naam die het hotel nog verder op de gastronomische kaart zet. De cocktailgrootheid zal onder meer de samenstelling van de menukaart en de training van het barpersoneel voor haar rekening nemen. The Tailor opent medio januari 2016 de deuren in het beroemde hotelpand aan de Dam.

Gastronomie 
Net als in de andere ruim vijftig NH Collection hotels van NH Hotel Group wereldwijd, speelt gastronomie bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky een hoofdrol. In mei van 2015 werd al bekend dat 3*Michelin Chef Jacob Jan Boerma zich als Consulting Chef heeft verbonden aan zowel Grand Café Krasnapolsky, dat een maand geleden de deuren opende aan de Dam, als aan het nog te realiseren fine dining restaurant, dat de werktitel The White Room draagt. 

Perfect fit
De samenwerking met Tess Posthumus voor The Tailor is 'the perfect fit' voor het hotel: 'In The Tailor draait alles om vakmanschap, stijl en oog voor detail. Met de kennis en ervaring van Tess Posthumus kunnen we een geweldig menu aan cocktails bieden en zorgen we voor een unieke ervaring voor onze gasten,' aldus Herman Klok, Hotel Director van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. 

Ook Tess Posthumus is enthousiast: 'Dit is een hele mooie samenwerking en ik kan niet wachten tot The Tailor helemaal klaar is. Amsterdam krijgt eindelijk een hotelbar waar we internationaal trots op kunnen zijn!'

The Tailor 
In het hart van het 55-panden tellende NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky wordt hard gewerkt aan de realisatie van bar The Tailor. Geïnspireerd door het oorspronkelijke beroep van oprichter Wilhelm Krasnapolsky, is Amsterdam met The Tailor binnenkort een verfijnd barconcept rijker. Medio januari zal The Tailor de deuren openen voor het publiek, mét de cocktails van Tess Posthumus op de kaart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!