Back Back Nieuws

Krajicek opent bar in The Westin Rotterdam

27 februari 2008
Toernooidirecteur Richard Krajicek opende tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament 2008 van vorige week de nieuwe lounge bar van het enige vijfsterrenhotel van Rotterdam; The Westin Rotterdam. Yourtime at westin is de naam van de lounge bar in de lobby van het hotel.

Yourtime at Westin is de nieuwe lounge bar in town en is bedoeld enerzijds voor de hotelgast die op weg naar buiten graag nog even een kopje koffie en een broodje nuttigt. Anderzijds juist ook voor niet-hotel gasten. Van werknemers in de buurt tot reizigers die vanuit het Centraal Station de stad ingaan (en viceversa), een ieder is uitgenodigd om het nieuwe concept te ervaren. ‘Er even helemaal tussenuit op je eigen manier’. Yourtime at westin is 7 dagen per week geopend van 08.00u – 01.00u.

General Manager Paul Peters over Yourtime at westin: “Het is het eerste Westin lounge bar concept dat mogelijk ook voor andere Westin hotels zal worden gebruikt. Het geeft energie in hotel lobby’s en vormt een ontmoetingsplek van en voor reizigers die elkaar op deze manier eenvoudig treffen bij aankomst maar ook tijdens hun verblijf en weer bij het vertrek. Het is een mooie ruimte geworden waar gasten geheel in stijl van het hotel even een moment voor zichzelf kunnen nemen. Magazines, kranten en een Internet center zijn beschikbaar voor iedereen. En het mooiste is... je kunt ook de cappucino en chocolate fudge meenemen voor in de trein of naar kantoor. “

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!