Back Back Nieuws

Krachtige verhalen bij Evoluon Eindhoven

03 januari 2013
Speech Republic & Evoluon Eindhoven bundelen de krachten: 'Vanaf nu kun je de beste speechtraining van Nederland volgen op een unieke congreslocatie in Eindhoven. Hiermee ligt voor elke spreker een succesvolle speech binnen handbereik,' aldus Maartje van Bavel, Commercieel Directeur Speech Republic.

Zo realistisch mogelijk
‘Het podium is de meest effectieve plaats voor elke training. Want het podium is genadeloos voor hypocrisie. Je kunt alleen succesvol zijn op het podium door echt te zijn. Door te trainen op een echte congreslocatie zoals het Evoluon maken we deze speechtraining zo realistisch als mogelijk. Na Amsterdam en Den Haag ben ik er trots op dat onze succesvolle podiumtraining nu ook in Eindhoven te volgen is’, vertelt Van Bavel.

Een waardevolle aanvulling
Cuno Groenewoud, Business Development Manager Evoluon: ‘We zijn continue op zoek naar manieren om meerwaarde te creëren. Dat doen we door het delen van expertise, zoals ons recente iBook “ROI van je evenement” of door samenwerkingen met innovatieve partners. Daarom zijn we blij om de samenwerking met Speech Republic aan te kondingen: een waardevolle aanvulling voor onze opdrachtgevers.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!