Back Back Nieuws

Krachten gebundeld voor relatie event

10 juli 2009
De Amsterdam Village Company, Kuoni Destination Management en Rederij Lovers hebben de krachten gebundeld en gezamenlijk een relatie event georganiseerd op 7 juli. Met een informeel, gezellig, maar ook informatief programma hebben zij diverse incentive-bureaus, intermediairs en andere organisaties kennis laten maken met hun producten en diensten.

Alle gasten werden op het terras van Hotel Arena ontvangen met een glas wijn en oesters waarna de rondleiding startte door het compleet gerenoveerde Hotel Arena, dat afgelopen mei haar vierde ster heeft gekregen.

Presentatie
In de voormalige bidkapel van het weeshuis dat Hotel Arena in de 19e eeuw was, hebben Kuoni Destination Management, Rederij Lovers en Amsterdam Village Company een presentatie gegeven. Anette Wezenberg van Kuoni Destination Management vertelde over het uitgebreide DMC netwerk met meer dan 60 kantoren in 35 landen in Europa, Afrika, Arabië, Amerika , Australië en het Verre Oosten. Freek Vermeulen van Rederij Lovers vertelde over het brede assortiment aan producten en de daarbij behorende mogelijkheden op de Amsterdamse grachten.

Floating Dutchman
Vermeulen vertelde tevens over de nieuwe en aankomende innovaties van Rederij Lovers: de Floating Dutchman, een amfibische touringcar dat als nieuw vervoersmiddel over water en land haar intrede doet evenals de eerste waterstofboot in Amsterdam. Daniëlle Scherpenisse van Amsterdam Village Company vertelde over de ontelbare mogelijkheden die de diverse locaties – al dan niet gecombineerd binnen één event – te bieden hebben.

 

Na de presentaties was het tijd om met de boot te vertrekken richting Odeon. Op de luxe salonboot van Rederij Lovers, de ‘Stan Huygens;’, werden de gasten opgevangen door de schipper en de chef Jean-Michel van Rederij Lovers. Gedurende de rondvaart naar de verschillende locaties werden de genodigden, onder begeleiding van de Belgische chef-kok Jean Michel voorzien van een wijnproeverij, welke door Rederij Lovers aan boord werd verzorgd.

Odeon
Aangekomen bij Odeon werden de gasten hartelijk onthaald door het ervaren banqueting team. De zalen waren net als in Hotel Arena mooi verzorgd en sfeervol verlicht. In de Concertzaal werd een klein voorgerecht geserveerd en kon de sfeer worden geproefd van het Odeon dat in de 17e eeuw ooit werd gebouwd als bierbrouwerij maar later jarenlang dienst deed als eerste Concertgebouw van Amsterdam.

Sinds enige tijd zijn alle ruimtes in Odeon – evenals de brasserie – volledig of deels af te huren voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en andere evenementen. De locatie heeft tegenwoordig geen brasserie & a la carte-functie meer dus biedt Odeon als venue ongekende mogelijkheden door de bijzondere brasserie in het souterrain, de Gold- Red- en Green Room en Concertzaal.

Neva
De gasten vervolgden hun weg over het water richting Neva. Neva is het recent geopende café-restaurant van Amsterdam Village Company dat is gevestigd in de Hermitage Amsterdam. Ook hier werd de groep enthousiast onthaald door de organisatie met een heerlijk glas bubbels. Na bezichtiging van de zalen waaronder een bijzonder auditorium dat zich boven Neva bevindt met uitzicht op de binnentuin, werd het hoofdgerecht geserveerd. Met een bijpassend goed glas wijn konden de gasten genieten van één van de bijzondere culinaire hoogstandjes van het menu in Neva. Dit menu is samengesteld door Les Patrons Cuisinier, een enthousiaste groep meesterchefs die bijzondere gerechten bereiden die aansluiten op de diverse exposities in de Hermitage Amsterdam.

De avond werd afgesloten op het terras van Hotel Arena waar het ook later op de avond nog heerlijk vertoeven was.

 

Op de foto:  De ‘Stan Huygens'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!