Back Back Nieuws

Korting op vergaderen bij Kasteel Wijenburg

28 september 2009
Kasteel Wijenburg biedt tot 25% korting op nieuw arrangement Maandelijkse Meetings. Kasteel Wijenburg in Echteld introduceert een speciaal kortingsarrangement voor Maandelijkse Meetings. Het arrangement is specifiek gericht op bedrijven, organisaties of werkgroepen die regelmatig (maandelijks) vergaderen en een toplocatie centraal in het land zoeken. Bij een jaarafspraak voor 12 meetings zijn de laatste drie meetings gratis.

Kasteel Wijenburg ligt in Echteld (vlakbij Tiel), 2 minuten van de A15 en niet ver van knooppunt Deil. Zo centraal gelegen is het een ideale vergaderlocatie voor mensen die uit het hele land moeten komen.

Kasteel Wijenburg staat midden in de Betuwe in een inspirerende omgeving en is een locatie die heel veel mogelijkheden biedt. Teams of werkgroepen kunnen er in alle rust vergaderen in de zaal of salon naar keuze. Alle moderne presentatiefaciliteiten zijn aanwezig. Bovendien heeft Kasteel Wijenburg een uitstekende eigen keuken die kan zorgen voor ontbijt, lunch of diner. In samenwerking met het pal naast het kasteel gelegen Hotel van Balveren worden tevens arrangementen voor overnachting aangeboden.

Voor een arrangement Maandelijkse Meetings kunt u telefonisch contact opnemen met Kasteel Wijenburg 0344 – 641 859, of een e-mail sturen aan info@kasteelwijenburg.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!