Kontakt der Kontinenten lanceert nieuwe websiteKontakt der Kontinenten lanceert nieuwe website
Back Back Nieuws

Kontakt der Kontinenten lanceert nieuwe website

15 september 2017

De wereld wordt steeds kleiner. Via internet en social media zijn nieuws en informatie à la minute voorhanden en weten we wat er in andere werelddelen gebeurt. Met een nieuwe website brengt Kontakt der Kontinenten haar wereld naar u toe. Het Conferentiehotel heeft deze zomer een nieuwe, stijlvolle website gelanceerd. Prachtige fotografie en smaakvolle video's illustreren de mogelijkheden voor (meerdaagse) meetings en events in het hart van de provincie Utrecht. De website is - van ontwerp tot livegang - begeleid door Social Elephant en samenwerkende partners uit Utrecht.

Erfenis van idealistische paters

Bijeenkomsten kunnen niet alleen maar digitaal of in-company plaatsvinden en dan is het tijd om de wereld van Kontakt der Kontinenten te ontdekken: de twee historische gebouwen bieden genoeg ruimte terwijl er tegelijkertijd een zekere beslotenheid of intimiteit is. De erfenis van de idealistische paters die hier woonden en werkten wordt gekoesterd. De levenshouding van die paters was er een van actie én rust, hard werken én bezinning, verbondenheid én afzondering. Deze bijzondere afkomst geeft de locatie kleur en smaak en biedt een mooi tegenwicht in het huidige tijdperk van jachtigheid, oppervlakkigheid en digitalisering.

Door haar maatschappelijke betrokkenheid en idealistische grondslagen heeft Kontakt der Kontinenten een ziel. Gastvrijheid is geen kunstje en gaat vérder dan service. Achter de belangstelling voor de wereld en de warme uitstraling van gastvrijheid, zit een ideaal, namelijk dat álle mensen welkom zijn.

Neem een kijkje in het conferentiehotel mét en vóór wereldburgers: u bent van harte welkom in de wereld van Kontakt der Kontinenten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!