Back Back Nieuws

Kontakt der Kontinenten lanceert App voor conferentiegasten

16 september 2013
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten breidt de service naar groepen en gasten verder uit door een App te lanceren. In deze eerste versie van deze ‘native App’ kunnen gasten veel praktische informatie vinden voor hun verblijf. De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden, informatie over de omgeving en uiteraard de laatste nieuwtjes. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf.

Conferentietoepassing
Samen met launching partner On-site, verantwoordelijk voor het technische deel, is een unieke en innovatieve toepassing ontwikkeld voor de KdK App: voor organisatoren van bijvoorbeeld conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat zij naar wens kunnen inrichten. Conferentiegasten hebben toegang tot dit gedeelte met een code waarmee ze hun persoonlijke conferentieprogramma kunnen samenstellen. Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is een unieke toepassing voor bijvoorbeeld parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten.

De KdK App is gemaakt voor iPhone en Android telefoons en is gratis te downloaden in de iPhone App Store en de Google Play Store.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!