Back Back Nieuws

Kontakt der Kontinenten is Beste meeting- en eventlocatie van Nederland

26 februari 2016
Tijdens de drukbezochte vakbeurs Evenement Contact in de RAI heeft Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten de Nationale Meeting Award 2015 in ontvangst mogen nemen. De combinatie van publieksstemmen, de positieve online meeting reviews en het lovende oordeel van de vakjury over de locatie heeft het conferentiehotel de titel ‘Beste meeting- en eventlocatie van Nederland’ opgeleverd in de categorie medium (capaciteit van 51 tot 250 personen).

Onderscheidend vermogen
De vakjury was zeer te spreken over het unieke karakter en het gedachtegoed van het conferentiehotel. De eigentijdse en functionele inrichting, met behoud van het kloosterlijke karakter, en het grote eigen bosterrein biedt de locatie onderscheidend vermogen in de meeting- en eventbranche. 'Een geweldig mooie kroon op het werk dat wij iedere dag vol enthousiasme met elkaar verzetten. En een absolute bevestiging dat het bijzondere wereldse gedachtengoed, dat wij dagelijks met elkaar vertalen naar beleving in het conferentiehotel, gewaardeerd wordt door onze gasten', aldus René Giel, directeur van de locatie.

Ook werd de professionele eigen keukenbrigade door de vakjury als positief ervaren. De manier waarop zij in ProefLokaal De Wereld eigentijdse gerechten ‘met een wereldse twist’ bereiden viel goed in de smaak bij de jury. De KdK App, waarmee conferentieorganisatoren naar wens een besloten gedeelte kunnen inrichten met conferentieprogramma’s, werd door de jury als uniek en innovatief beoordeeld. Tot slot was de jury zeer gecharmeerd van de banquetingbrochure. De ‘doos’ die gevuld is met alle informatie over de faciliteiten en diensten én wereldse lekkernijen vond de jury prachtig. 

Dankbaar
Het Kontakt der Kontinenten team is erg dankbaar: 'Graag willen wij al onze gasten en relaties heel hartelijk bedanken voor alle steun en vertrouwen. En natuurlijk ook voor alle publieksstemmen die hebben bijgedragen aan het winnen van deze mooie prijs'. 

Ook de banquetingbrochure van Kontakt der Kontinenten ontvangen? Mail je adresgegevens dan naar sales@kontaktderkontinenten.nl. Dan ontvang je deze per post.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!