Back Back Nieuws

Koninklijke Van den Boer Groep ontvangt meer dan 120.000 sportliefhebbers

02 juli 2012
Met het voetbalseizoen achter de rug had de Van den Boer Groep afgelopen week toch circa 120.000 sportliefhebbers op diverse meerdaagse sportevenementen te gast. Een aantal nationale en internationale topevenementen vonden afgelopen week plaats onder gastheerschap van Maison van den Boer en Oseven happening and food.

Gastvrijheid in aantallen
In Wassenaar genoten tijdens het Van Lanschot Senior Open zo’n 800 golfliefhebbers van de gastvrijheid van Maison van den Boer. In Rosmalen trok het ATP grastoernooi Unicef Open ca. 58.000 bezoekers naar het Autotron. Daarnaast trok Italia a Zandvoort vorig weekend 23.000 automobielfans naar de Zandvoortse duinen. Oseven happening and food verzorgde in Rotterdam voor circa 40.000 de hospitality en catering tijdens de 64ste editie van dit internationale paardensportevenement CHIO.

Samenwerking
Tijdens dit evenement is de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst tussen het CHIO en Oseven ondertekend. Naast al deze sportevenementen waren nog diverse andere activiteiten waaronder een unieke avond verzorgd door Maison van den Boer in het Concertgebouw in Amsterdam met 500 dinergasten.


Trots
'In tegenstelling tot de huidige negatieve tendens in het cateringmarktklimaat kunnen we stellen dat de Van den Boer Groep, mede dankzij haar recente koerswijzigingen, de wind in de zeilen heeft. Al met al een enerverende week voor onze medewerkers. Wij zijn trots op hun prestaties', aldus de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!