Koninklijke Jaarbeurs wint voor tweede keer op rij Koninklijke Jaarbeurs wint voor tweede keer op rij
Back Back Nieuws

Koninklijke Jaarbeurs wint voor tweede keer op rij

06 februari 2024

Koninklijke Jaarbeurs wint vandaag voor de tweede keer op rij de nationale gouden award voor ‘Beste Congreslocatie van het jaar 2023’. Initiatiefnemer van de award is het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties MEETINGS. Herman Mantel, CCO Jaarbeurs: ‘Ik ben ontzettend trots en vereerd om de award voor Beste Congreslocatie opnieuw in ontvangst te nemen. Deze award inspireert ons om te blijven streven naar innovatie, service van topkwaliteit en duurzaamheid. Dank aan iedereen die iedere dag bijdraagt aan het succes van onze congreslocatie.’

Ligging, faciliteiten en professionaliteit

Jaarbeurs wint de publieksprijs voor de unieke ligging en voor de veelheid aan kleine tot grote zalen. Erik Peekel, dagvoorzitter: ‘Jaarbeurs biedt veel meer dan alleen een centrale locatie. Het is de unieke combinatie van ligging, faciliteiten en professionaliteit die de Utrechtse evenementenlocatie biedt. Ook internationale partners zijn altijd erg onder de indruk.’

Herman Mantel: ‘Dag in dag uit organiseren we bij Jaarbeurs verschillende soorten congressen. Van een groot congres in Media Plaza met moderne sessieruimtes tot een symposium in Supernova waar alles draait om het creëren van verbinding. Iedere congresruimte heeft een eigen stijl. Van veel klanten krijgen we regelmatig te horen dat onze persoonlijke aanpak de succesfactor is van onze congressen. Opdrachtgevers zijn dan ook van ons gewend dat ze maar één contactpersoon hebben die van A tot Z verantwoordelijk is om te zorgen dat het congres in goede banen loopt.’

Verder verduurzamen

Afgelopen jaar zette Jaarbeurs opnieuw belangrijke stappen in het verder verduurzamen van haar beurzen en congressen. Niek Krebbers, Head of Sales Jaarbeurs: ‘Zowel bij de beurzen in de hallen als bij de congreslocaties bestaat onze catering voor 90% uit vegetarische gerechten en voor 10% uit visgerechten, afhankelijk van de doelgroep. Alle producten komen van lokale en duurzame leveranciers, zoals de Koekfabriek in Utrecht en de Verspillingsfabriek. Ook wordt ons horecateam regelmatig versterkt door een aantal studenten van Academie Spelderholt. Dit is een plek waar jongeren met een beperking leren, wonen en werken. Door de werkervaring wordt de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van deze jongeren extra gestimuleerd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!