Back Back Nieuws

Koninklijke Horeca Nederland regelt voordelen

29 oktober 2009
Veel ondernemers zetten op dit moment alles op alles om de wind in de zeilen te houden. In de laatste Horeca Barometer geeft 13% van de ondernemers aan kosten te besparen. Daarom heeft Koninklijke Horeca Nederland naar eigen zeggen zeer voordelige afspraken voor haar leden geregeld met bedrijven en leveranciers waar horecaondernemers dagelijks mee te maken hebben.

700 euro korting per jaar
Leden profiteren volgens KHN al snel van zo'n 700 euro korting per jaar. In de ledenwerfcampagne die deze week van start gaat, staan de ledenvoordelen centraal. De horecaondernemers die zich aanmelden voor het lidmaatschap betalen de laatste drie maanden geen contributie. "Iedere horecaondernemer laat geld liggen als hij geen lid is," aldus directeur Lodewijk van der Grinten die vervolgt: "Bijvoorbeeld onze afspraak met TeleAtlas die de kaarten maakt voor navigatiesystemen is een mooi voorbeeld. Als je geen lid bent, rijden de gasten zo aan je voorbij."

Adviezen en modelbrieven

Het lidmaatschap biedt ook veel voordelen die niet direct in geld uit te drukken zijn. Zo heeft iedere ondernemer af en toe behoefte aan advies. Bij Koninklijke Horeca Nederland staan de regionale consulenten en de medewerkers van de afdeling Info&Advies klaar voor haar leden. Indien er rechtsbijstand geleverd moet worden, is er een speciaal tarief en worden leden bijgestaan door juristen die veel ervaring hebben met de horeca. Voor de administratie zijn er verschillende modelbrieven, Excelsheets en voorbeelden van de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) beschikbaar. Leden kunnen deze gratis downloaden van de website


Informatie

Voor meer informatie over deze actie van Koninklijke Horeca Nederland, kun je terecht op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!