#Komkommercolumn: Maak kennis met de columnisten van deze zomer#Komkommercolumn: Maak kennis met de columnisten van deze zomer
Back Back Column

#Komkommercolumn: Maak kennis met de columnisten van deze zomer

05 juli 2018

De #komkommercolumn viert haar vijfde editie! We starten volgende week alweer met de zomerse inspirerende columns door vakgenoten. Maak deze week alvast kennis met de columnisten van deze zomer:

Charles van Goch

CEO van Mise en Place Group

Duizendpoot, Chief Empowering Officer bij en oprichter van horecaprojectbureau Mise en Place, die alles uit het leven haalt, er is immers geen ‘work-life’ balance maar alleen maar een ‘life balance’.

Bekijk het interview op 8:30 minuten >

Marian Spier

Oprichtster TEDxAmsterdamWomen

Gedreven door ambitie en de drang om niet alleen te praten over vrouwenzaken maar er iets aan doen om die te verbeteren. Samen met haar team gaat zij er op 6 december 2018 weer een zinderende editie neerzetten.

 

 • Charles van Goch - Fotografie > Janus van den Eijnden
  Charles van Goch - Fotografie > Janus van den Eijnden
 • Marian Spier
  Marian Spier
 • Bastiaan Geleijnse - Fotografie > Barbara Boers
  Bastiaan Geleijnse - Fotografie > Barbara Boers
 • Linda Kerkhoven
  Linda Kerkhoven
 • Dennis Luijer
  Dennis Luijer
 • Sandra Ysbrandy
  Sandra Ysbrandy
 • Joost Rigter
  Joost Rigter
 • Marga Groot Zwaaftink
  Marga Groot Zwaaftink

Bastiaan Geleijnse

Auteur, columnist, cabaretier

Ooit begonnen als communicatiespecialist bij Mc Kinsey maar vooral bekend geworden als medebedenker van de strip Fokke & Sukke. Op evenementen zet hij na elk onderdeel de boel weer op scherp. In een kort intermezzo geven Fokke & Sukke hun visie op de laatste spreker en de reacties uit de zaal.

Linda Kerkhoven

Oprichter van Linda Op Locatie (LOL)

Deze locatie goeroe weet als geen ander wat er nodig is om locaties te laten groeien en daarin ook nog LOL te hebben! Zelf was ze eerder locatie manager, nu helpt ze met veel enthousiasme locaties aan een betere marktpositionering.

Dennis Luijer

Visual engagement engineer en mede oprichter van Event Design Collective

Deze industrieel ontwerper, heeft zijn passie gevolgd en legt zijn werk als volgt uit: 'I draw what you think, so you can share your story visually and connect with others to achieve it!'. Zijn expertise ligt bij het DE-construeren van complexe situaties door mensen te helpen hun gedachten visueel weer te geven. Het probleem visueel maken is de eerste stap naar het oplossen ervan!

Sandra Ysbrandy

TV-Kok bij Tijd voor Max, Kook mee met Max, Chefkok en presentator Foodfirst Network, Spreker ‘Het roer om in je carrière’

'Als je leeft en handelt vanuit een pure innerlijke overtuiging, lukt alles.' Tien jaar geleden zette Sandra een rigoureuze stap en gooide haar loopbaan volledig om. Van het bankwezen naar een carrière als kok. Een keuze vanuit het hart die haar veel energie heeft gegeven en een gelukkiger leven.

Joost Rigter

Spreker, dagvoorzitter

Tot zijn 26e kon Joost Rigter zien. Vandaag ziet hij nog maar 0.8 procent. Een zeldzame oogaandoening maakte Joost binnen tien jaar nagenoeg blind. Het betekende een totale ommekeer, niets zou meer hetzelfde zijn. Maar is het leven nu minder mooi? Absoluut niet!

Marga Groot Zwaaftink

Event designer
‘Changing the world, one event at a time’ met de ambitie om op elk event waar ze bij betrokken is, een verandering van gedrag bij de deelnemers te bereiken. Enorm uitdagende én inspirerende reis! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!