#Komkommercolumn 2017: Maak kennis met de columnisten van deze zomer #Komkommercolumn 2017: Maak kennis met de columnisten van deze zomer
Back Back Column

#Komkommercolumn 2017: Maak kennis met de columnisten van deze zomer

06 juli 2017

Voor het vierde jaar op rij, starten we volgende week met de zomerse inspiratie door vakgenoten: de Komkommer columns. Maak alvast kennis met de columnisten van de zomer van 2017:

Dolores Leeuwin:

Dagvoorzitter en lange tijd presentatrice van Klokhuis die nu druk bezig is om jongeren aan het woord te laten en hoe zij in de wereld staan meer zichtbaar te maken. Omdat haar ervaring is dat wanneer je gehoord en gezien wordt, je ertoe doet. Bovendien zijn zij onze toekomst.

Karl Raats:

Liet zijn dochters uitvinden wat hij nu eigenlijk doet als spreker over en facilitator in creatief denken. Bekijk hier wat Sam en Robin uitvonden.

Lars Sørensen:

Pedagoog van huis uit, die via maatwerk theater interventies en de radio (BNR) zijn weg vond als (online) presentator (7 Ditches) en dagvoorzitter. Vindt focus op een goede work-life balans een wezenlijk onderdeel van zijn levensgeluk.

  • #Komkommercolumn 2017: Maak kennis met de columnisten van deze zomer

Marga Groot Zwaaftink:

Meeting designer die graag in ‘hokjes denkt’ van #EventCanvas. Die passie heeft voor hardlopen en merkt dat de stip op de horizon werkt: New York Marathon 2018! Ooit als au-pair langs de kant, nu de finish als doel!

Nikki Alsemgeest:

Millenial, liep op de beurs IBTM de frustratie op dat studenten niet voor vol werden aangezien. Dit liet haar niet los en haar afstudeeronderzoek voor de NHTV werd: 'Can digital media be applied to the design of a conference in order to stimulate the connectivity between Millennials and senior professionals?' 

Pauline de Wilde:

afgestudeerd econome die vooral bekend is van RTL Z Ondernemerszaken en Duurzaam ondernemen. Als dagvoorzitter combineert ze haar economische achtergrond met stage presence waarmee ze inhoud en sfeer neerzet.

Peter Lute:

Chef-kok, ondernemer en spreker. Hij is bekend vanwege zijn kookkunsten, boeken, workshops en als presentator van televisieprogramma Masterchef. En hij opent in oktober ARC by Lute!

Rob Janssen:

Presentatiespecialist, dagvoorzitter én schrijver van het boek ‘Spraakmakers’. 'Bekende sprekers geven zich bloot! ‘Waarom vinden mensen Raoul Heertje wél leuk en jou een saaie das?'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!