Back Back Nieuws

Kom Pinokkio zoeken tijdens een relatiedag in de Efteling

25 maart 2016
Het Sprookjesbos in de Efteling heeft er een nieuwe bewoner bij. Gisterochtend startten de eerste bezoekers van het attractiepark de zoektocht naar de ondeugende houten pop. Vanaf nu is het voor zakelijke gasten dus mogelijk, tijdens bijvoorbeeld een familiedag voor medewerkers of relaties, ook nieuwkomer Pinokkio te ontdekken.

Een familiedag is een zakelijk evenement voor medewerkers of relaties in de Efteling waar, naast een plenair moment, een verzorgde dag in het attractiepark centraal staat. Medewerkers of relaties van een bedrijf zien vanaf nu dat het verhaal over de ondeugende houten pop die graag een echte jongen wil worden, in de Efteling in meerdere scènes wordt verteld. De scènes zijn gebaseerd op bekende elementen uit het oorspronkelijke Italiaanse verhaal en de moraal van het sprookje, dat alleen het goede wordt beloond, is op Eftelingse wijze vormgegeven.

Waar is Pinokkio?
Direct bij aankomst bij de werkplaats van Geppetto wordt duidelijk dat Pinokkio en de timmerman daar al heel lang niet zijn geweest. Bosdiertjes hebben de werkplaats overgenomen, terwijl de bezoekers zich afvragen: waar is Pinokkio? Ze vervolgen hun zoektocht en komen de sluwe kat en vos tegen die ook op zoek zijn naar Pinokkio. Bezoekers eindigen bij een haventje waar een reusachtige monstervis in het water ligt. Door de interactieve hengel te gebruiken wordt al snel duidelijk of Pinokkio hier te vinden is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!